EnglishRomanian

NITRAMONIA BC

Nitramonia BC a fost infiintata in anul 1991 si a avut principala activitate comercializarea de cereale. In anul 2021 si-a extins activatea in domeniul producerea si comercilizarea de ingrasaminte chimice achizitionand Combinatul Chimic Slobozia.
Despre NITRAMONIA

Scurt istoric

Nitramonia BC are sediul principal in Bacau si punct de lucru Combinatul Chimic din Slobozia. Societatea noastra urmareste in permanenta satisfacerea nevoilor partenerilor interni si externi prin obtinerea unor produse de calitate superioara, respectand in acelasi timp standardele internationale de calitate si mediu.

Combinatul Chimic din Slobozia este o unitate chimica integrata, nivelul tehnologic al instalatiilor fiind in prezent comparabil cu cel existent pe alte platforme industriale din strainatate. Proiectarea instalatiilor s-a realizat pe baza unor tehnologii cu nivel tehnic ridicat, pentru unele fiind achizitionate licente de la firme recunoscute cum sunt: KELLOG – pentru amoniac, STAMICARBON – pentru UREE si KALTHENBACH – pentru azotat de amoniu granulat. Instalatiile sunt exploatate de echipe de specialisti cu inalta calificare si experienta in sectorul chimic.